Vilkår og betingelser

www.ninaroende.dk ejes af Nina Rønde Jewelry, CVR-nr. 25283309, Store Kannikestræde 5, 1169 København K. Du kan kontakte Nina Rønde Jewelry på tlf. +45 26 15 11 58 og e-mail: ninaroende@gmail.com.

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.ninaroende.dk.

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via www.ninaroende.dk.

Bestilling og betaling

Du skal være 18 år og have et gyldigt betalingskort for at handle på www.ninaroende.dk. Er du under 18 år, skal du have din værges accept for at gennemføre købet.

De varer, du ønsker at købe, skal du lægge i indkøbskurven. Priserne er angivet i danske kroner. Oven i prisen skal du evt. tillægge prisen for fragt.

Når du er klar, går du til betaling. Du kan betale med Dankort, Mastercard, Visa og MobilePay. Vi trækker først beløbet fra dit betalingskort, når vi sender varen til dig.

Ordrebekræftelse

Når du bestiller varer, modtager du i første omgang en bekræftelse på, at vi har modtaget din bestilling. Du modtager først en bindende ordrebekræftelse, når vi trækker betalingen fra dit betalingskort.

Annullering

Hvis det ikke er muligt for os at levere den bestilte vare, eller hvis din oplyste adresse ikke eksisterer, kan vi annullere din ordre. Vi vil med det samme kontakte dig i det tilfælde og med det samme fjerne reservationen på dit betalingskort, hvis vi annullerer din ordre.

Levering

Vi pakker og sender varen 1-2 dage, efter at du har bestilt og leverer varerne med PostNord i Danmark.

Levering worldwide

Kontakt os på e-mail: ninaroende@gmail.com, hvis du ønsker levering uden for Danmark, og vi vil informere dig om, hvorvidt vi kan imødekomme dit ønske.

14 dages fortrydelsesret

Du har altid ret til at fortryde dit køb inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du modtager varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag.

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du skal inden fortrydelsesfristen udløber sende os en mail ninaroende@gmail.com og her fortælle, at du fortryder dit køb.

Herefter sender du varen til Nina Rønde Jewelry, Store Kannikestræde 5, 1169 København K, Denmark. senest 14 dage efter, at du har fortalt os, at du vil fortryde dit køb. Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling, og du skal selv betale for returnering af varen.

Når vi modtager varen retur fra dig, kontrollerer vi den og tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at vi har modtaget din mail om fortrydelse. Vi kan afvente tilbagebetalingen, indtil vi modtager varen fra dig, eller du sender os dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi tilbagebetaler til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved dit køb.

Bemærk, at du hæfter for en evt. forringelse af varens værdi, hvis du har taget varen i brug, eller hvis varen er beskadiget, mens du havde ansvaret for den, eller hvis du har håndteret varen anderledes, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.

Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, fratrækker vi værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.

Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen.

Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track- and trace-nummer.

Reklamation – hvis der er noget galt med varen

Hvis du køber en vare, og der er en mangel ved den, finder købelovens regler anvendelse.

Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at skrive til os på www.forbrug.dk.

Persondata

Når du handler hos www.ninaroende.dk, skal du oplyse følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail
  • Telefonnummer

Vi gemmer dine oplysninger i fem år, og herefter sletter vi dem.

Vi deler ikke oplysningerne med nogle uden for Nina Rønde Jewelry. Men har du givet tilsagn om, at vi må sende nyhedsbreve til dig, anvender vi dine oplysninger til at målrette indholdet i vores nyhedsbreve.

Du kan altid kontakte os på ninaroende@gmail.com for at få indsigt i, hvilke data vi har registreret om dig.

Den dataansvarlige hos www.ninaroende.dk er Nina Rønde Jewelry.

 

Opdaterer…
  • Ingen produkter i kurven.